esokos Ο λογαριασμός μου  Περιεχόμενα καλαθιού  Ολοκλήρωση αγοράς  
  Αρχή σελίδας » Κατάλογος » Αποστολές & Επιστροφές Ο λογαριασμός μου  |  Περιεχόμενα καλαθιού  |  Ολοκλήρωση αγοράς   
Κατηγορίες
Υπηρεσίες (10)
Συστήματα Συναγερμού (180)
Συστήματα Παρακολούθησης CCTV (93)
Access Control - Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης (30)
Θυροτηλεοράσεις (39)
Πυρανίχνευση (25)
Ηλεκτρολογικό Υλικό (6)
Μεταχειρισμένα-ανταλλαγές (8)
Αξεσουάρ Κινητής τηλεφωνίας (22)
Δικτυακά είδη (19)
Φορτιστές VHF (4)
Προσφορές
Νέα Προϊόντα
Πηγαίνετε στη Κατηγορία...
Κατασκευαστές
Νέα προϊόντα Περισσότερα
Element MS-175 Ασύρματο Ποντίκι Ασημί
Element MS-175 Ασύρματο Ποντίκι Ασημί
€12.00
Αναζήτηση
 
Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση.
Προχωρημένη αναζήτηση
Πληροφορίες
Τρόποι Πληρωμής
Αποστολές & επιστροφές
Όροι ασφάλειας
Όροι χρήσεως
Επικοινωνία
Αποστολές & Επιστροφές Αποστολές & Επιστροφές
Αποστολή δωρεάν για όλη την Λιβαδειά (για αγορές άνω των 100 EUR) &

για όλη την Ελλάδα (για αγορές άνω των 300 EUR).

Oι αποστολές των παραγγελιών σας γίνονται με την Courier στην προσπάθεια μας για την γρήγορη και αποτελεσματική παροχή των προϊόντων μας. Είναι όμως πιθανό να χρησιμοποιήσουμε άλλη υπηρεσία αποστολών (ΕΛΤΑ), σε περίπτωση που δεν καλύπτεστε από το δίκτυο της Courier, προς όφελός σας.

Ακτίνα αποστολών

Οι αποστολές μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα, με αντικαταβολή.

Για αποστολές εκτός Ελλάδας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Χρόνος παράδοσης

Προσπαθούμε να μειώσουμε τους χρόνους αποστολής και παράδοσης, σε όσο το δυνατό γρηγορότερα. Αυτό βέβαια εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από τον όγκο των παραγγελιών. Ο χρόνος παράδοσης είναι κατόπιν παραγγελίας, 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες. Αυτό συμβαίνει από τη στιγμή που η παραγγελία σας έχει εγκριθεί, ετοιμαστεί και δοθεί για αποστολή. Οι ημέρες ετοιμασίας των παραγγελιών είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή. Αυτό σημαίνει ότι αν κάνετε την παραγγελία σας το Σάββατο, αυτή θα περάσει στο στάδιο έγκρισης, ετοιμασίας και αποστολής τη Δευτέρα. (ο παραπάνω χρόνος μπορεί να διαφέρει στις ιδιαίτερες περιπτώσεις μη άμεσης διαθεσιμότητας των προϊόντων).

Κόστος αποστολής

Η πολιτική μας για διατήρηση σε χαμηλά επίπεδα στα κόστη για τον πελάτη, μας έχει οδηγήσει στην επιλογή του πίνακα κόστους αποστολής με βάση το βάρος της παραγγελίας. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα σταθερά έξοδα αποστολής και να αναζητήσετε σε κάποιον γνωστό σας αν σκοπεύει να παραγγείλει κάποιο προϊόν του esokos.gr και έτσι να μοιραστείτε μεταξύ σας, παραγγέλνοντάς τα προϊόντα σας στην ίδια παραγγελία! (Επιπλέον έξοδα αποστολής μπορεί να προκύψουν μόνο σε πολύ μεγάλο όγκο παραγγελίας και αφού υπάρξει προηγούμενη ειδοποίηση και έγκριση του πελάτη).

Tιμή της αποστολής μέχρι 2 kg:

9,00 EUR σε όλη την Ελλάδα.

Επιστροφές

H επιστροφή των προϊόντων είναι να δεκτεί μέσα σε 15 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα της παράδοσης του (όπως αποδεικνύεται από το έγγραφο φορτωτικής της Courier ή όποιου μεταφορέα χρησιμοποιήθηκε). Το esokos.gr αποδέχεται την ευθύνη για αποστολή λανθασμένου, κατεστραμμένου ή γενικότερα ελαττωματικού προϊόντος. Σε αυτή την περίπτωση η αντικατάσταση γίνεται χωρίς έξοδα χρέωσης (ή με αποζημίωσης τους) ή ολική επιστροφή χρημάτων στην περίπτωση που δε συμφωνείται η αντικατάσταση. Για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων σας όσον αφορά την επιστροφή, σας συστήνουμε να χρησιμοποιήσετε ταχυδρομική ή μεταφορική υπηρεσία με καταγραφή της κατάστασης της αποστολής, καθώς δεν μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη σε περίπτωση που το επιστρεφόμενο προϊόν δεν φτάσει στα γραφεία μας (και άρα δεν είναι δυνατή η αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων). Συστήνεται, επίσης, η αποστολή με απλό, συστημένο ταχυδρομείο, καθώς δεν είναι δυνατή η επιστροφή ταχυδρομικών εξόδων με επιλογή άλλου τρόπου αποστολής. Ο πελάτης έχει πάντα την ευθύνη της αποστολής πίσω στα γραφεία μας του προϊόντος, καθώς ως παραλήπτης δεν είναι δυνατό το esokos.gr να κάνει αναζήτηση του πακέτου σας σε οποιαδήποτε ταχυδρομική/μεταφορική. Παρακαλούμε να εσωκλείσετε στο πακέτο το αίτημα σας έγγραφα για αντικατάσταση/επιστροφή χρημάτων. Επίσης μπορείτε να μας καλέσετε στο 22610 81930 και να μας κάνετε γνωστό αν θέλετε να αντικαταστήσετε κάποιο προϊόν ή να μας ενημερώσετε για τυχόν παράπονα σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Για επιστροφή μη λανθασμένου, μη κατεστραμμένου ή γενικότερα μη ελαττωματικού προϊόντος, ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής της επιστροφής. Πριν επιστρέψετε ένα μη λανθασμένο, μη κατεστραμμένο ή γενικότερα μη ελαττωματικό προϊόν, παρακαλούμε ελέγξτε αν τηρούνται βασικές απαιτήσεις της πολιτικής επιστροφών του esokos.gr:

*** To προϊόν είναι σε κατάσταση που μπορεί να μεταπωληθεί (με τα καρτελάκια του κατασκευαστή, μέσα στο κουτί, κλπ.)

Αν το προϊόν τηρεί τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε ελεύθερα να το αποστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή. Πριν από κάθε επιστροφή είναι απαραίτητη η επικοινωνία (μέσω e-mail, fax ή τηλεφώνου) μαζί μας, και η συγκατάθεση μας για την επιστροφή που θέλετε να κάνετε. Σε κάθε άλλη περίπτωση το esokos.gr διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παραλαβή της επιστροφής σας.

Παραγγελίες που δεν παραδόθηκαν

Σε περίπτωση που μία παραγγελία δεν παραδόθηκε λόγω υπαιτιότητας του παραλήπτη, είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων για την αξία του προϊόντος, από τη στιγμή που το πακέτο επιστραφεί στο esokos.gr. Δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων όσον αφορά το κόστος αποστολής. Επίσης, δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων για προϊόν το οποίο έχει προσωποποιηθεί με οποιοδήποτε τρόπο.

Συνέχεια
Καλάθι αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Bestsellers
01.TRUSTWIRE CCTV ένα RG59 για Video + 2X0,50 για τροφοδοσία
02.ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΛΩΔΙΟΥ 13Χ15mm 2 ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ
03.AA-005 BNC ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΣΕ ΚΛΕΜΑ
04.LE-450 Mαγνητική επαφή βαρέως τύπου σε περίβλημα polycarbonate
05.SD 8650W Χωνευτή μαγνητική επαφή, κοντή. Χρώμα: λευκό. Μέγιστο δ
06.CYLIX PRO Εξωτερικός ανιχνευτής κουρτίνας με ένα υπέρυθρο PIR κα
07.IRIS ID-300 Συμβατικός πυρανιχνευτής διπλής τεχνολογίας (θερμικό
08.ΕΒ-0020 Ειδική βάση με Ρελέ και αντίσταση 1ΚΩ για τους συμβατικο
09.A-24 Καλώδιο 6 αγωγών (2 χ 0.50 & 4 χ 0.22) με θωράκιση αλουμινί
10.APOLLO PLUS-KP/W-RFID
Προσφορές Περισσότερα
Samsung Galaxy Note 10+ Dual (12GB/256GB) Aura Black
Samsung Galaxy Note 10+ Dual (12GB/256GB) Aura Black
€496.00
€396.80
Κριτικές Περισσότερα
Δεν υπάρχουν κριτικές
Γλώσσες
Ελληνικά
Νομίσματα

Copyright © 2010 - 2014 esokos.gr
Σώκος Δημήτριος Ηλεκτρονικά Δ. Παπασπύρου 12 Λιβαδειά Τηλ. 22610-81930.

esokos